امنيت اينترنت اشيا

در اين مقاله ، ما به لزوم حفظ امنيت اينترنت اشيا خواهيم پرداخت.

پيش بيني مي شود كه بازار جهاني خانه هاي هوشمند تا سال 2022 به بيش از 53 ميليارد دلار برسد و بيش از 70 درصد از مصرف كنندگان آمريكايي كه قبلاً صاحب يك محصول هوشمند هستند ، مي گويند كه مايل به خريد بيشتر هستند. واضح است كه تلفن هاي هوشمند براي فناوري خانه آينده درخشاني دارند. با اين حال ، بايد از خود بپرسيد - چقدر چنين دستگاه هايي ايمن هستند؟

 

خوب ، حقيقت اين است كه خانه هاي هوشمند دقيقاً همانطور كه مردم فكر مي كنند ضد هكر نيستند. در اين مقاله ما به شما دقيقاً دليل و همچنين نحوه محافظت از خانه هوشمند و به طور كلي نحوه محافظت از دستگاههاي اينترنت اشيا را به شما نشان خواهيم داد.

 

اينترنت اشيا (IoT) چيست؟

اينترنت اشيا a سيستمي از دستگاههاي محاسباتي بهم پيوسته ، اشيا، ، ماشينهاي ديجيتالي و مكانيكي و حتي حيوانات و افراد است - همه آنها داراي UID (شناسه منحصر به فرد براي موجودي سيستم) و قابليت به اشتراك گذاري داده ها از طريق شبكه هستند. در اينجا تنها تفاوت اين است كه داده ها بدون نياز به تعامل انسان-كامپيوتر يا انسان-انسان / حيوان / شي مشترك قابل اشتراك هستند.

 

موجودي در سيستم اينترنت اشيا مي تواند از يك حيوان با ترانسپوندر biochip گرفته تا وسيله نقليه با سنسور داخلي يا دستگاه متصل باشد كه مي توانيد در خانه هوشمند خود (مانند ترموستات هوشمند) كه داراي آدرس IP خاصي است استفاده كنيد. .

 

دستگاه هاي اينترنت اشيا چيست؟

دستگاه هاي اينترنت اشيا some برخي از موجودات موجود در اينترنت اشيا هستند ("چيزهايي" در اينترنت اشيا). به طور كلي ، آنها دستگاه هاي رايانه اي غيراستانداردي هستند كه توانايي اتصال بي سيم به شبكه را دارند و همچنين مي توانند داده ها را از طريق آن انتقال دهند. دستگاه هاي اينترنت اشيا با يكديگر ارتباط برقرار مي كنند و داده هاي حسگر را با خود به اشتراك مي گذارند تا برخي از كارهاي خانه و مشاغل را به صورت خودكار انجام دهند.

 

دستگاه هاي اينترنت اشيا فراتر از رايانه ها ، تبلت ها ، تلفن هاي هوشمند و لپ تاپ ها هستند. برخي از نمونه هاي دستگاه هاي اينترنت اشيا عبارتند از:

 

لامپ هاي هوشمند

ترموستات هوشمند

قفل هاي هوشمند

شاخه هاي هوشمند

مسواك هاي هوشمند

سيستم هاي امنيتي هوشمند

سيستم هاي رديابي و نظارت بر اينترنت اشيا

دستكش هوشمند

آينه هاي هوشمند

خانه هوشمند چيست؟

خانه هوشمند خانه اي است مجهز به دستگاه هاي اينترنت اشيا ، روشنايي و گرمايش اينترنت اشيا كه مي توانيد از راه دور با استفاده از تلفن هوشمند ، لپ تاپ يا رايانه خود آن را كنترل كنيد. يك نمونه از اين موارد استفاده از تلفن همراه هنگام ترك كار براي دسترسي به ترموستات هوشمند براي بررسي دماي خانه يا ديدن روشن بودن گرمايش است.

 

چرا امنيت دستگاه اينترنت اشيا ضروري است؟

دستگاه هاي هوشمند ، هر چقدر هم راحت باشند ، فاقد امنيت هستند - تا حدي كه تقريباً هر هكر مي تواند از آنها استفاده كند.

 

در اينجا تنها برخي از مواردي است كه مي تواند رخ دهد اگر دستگاه هاي اينترنت اشيا در خانه شما محافظت نشوند:

 

يك مجرم اينترنتي مي تواند به ترموستات هوشمند شما نفوذ كرده و به داده ها دسترسي پيدا كند تا به شما بگويد چه زماني در خانه نيستيد.

يك هكر مي تواند از آسيب پذيري هاي دستيار صوتي (مانند Amazon Echo) استفاده كرده و به داده هايي كه با آنها به اشتراك مي گذاريد (مانند گذرواژه ها يا اطلاعات كارت اعتباري) دسترسي پيدا كند.

شخصي مي تواند يك دوربين هوشمند را در خانه شما هك كرده و آن را به شبكه موجودي مدل هاي مشابه دوربين كنترل از راه دور اضافه كند.

مجرمان اينترنتي مي توانند با استفاده از آسيب پذيري هاي اينترنت اشيا به شبكه شما دسترسي پيدا كنند. آنها سپس مي توانستند كل سيستم خانه هوشمند را "شرط بندي" كنند و فقط با پرداخت هزينه بالا تهديد به فعال سازي مجدد سيستم مي كنند.

هكرها مي توانند كنترل مانيتور هوشمند كودك را در دست بگيرند و از آن براي پخش موسيقي با صداي بلند (به عنوان راهي براي ترساندن يا تهديد شما) استفاده كنند يا به راحتي از همه افراد در اتاق جاسوسي كنند.

اين فقط حدس و گمان يا سناريوها نيست - طبق داده ها ، تنها در يك جستجوي ساده Google مي توان در كمتر از 30 دقيقه برخي از دستگاه هاي خانه هوشمند را هك كرد.

 

آزمايش ديگري نشان داد كه چگونه 3 هكر (به ظاهر هكرهاي اخلاقي) فقط براي دريافت قفل درب ورودي يك خانه هوشمند به يك ايميل وانت و فيشينگ احتياج دارند.

 

حتي بدتر از آن ، طبق تحقيقات خود سيمانتك ، در اوج حملات در سال 2017 ، متوسط ??دستگاه اينترنت اشيا every هر 2 دقيقه مورد حمله قرار مي گرفت.

 

ما مي توانيم با مثالهايي از اين قبيل ادامه دهيم ، اما شما احتمالاً اين را فهميده ايد - اگر خانه هوشمندي داريد ، محافظت از دستگاههاي اينترنت اشيا بايد در اولويت باشد.

 

چرا دستگاه هاي اينترنت اشيا از نظر امنيت ضعيف هستند؟

متأسفانه ، بسياري از دستگاه هاي متصل از حفاظت داخلي برخوردار نيستند يا سيستم فقط ضعيف اجرا شده است. برخي از افراد دوست دارند بحث كنند زيرا توليد كنندگان دستگاه هاي هوشمند در تلاشند تا در هزينه هاي توليد و نرم افزار صرفه جويي كنند و منجر به توليد دستگاه هاي اينترنت اشيا مي شوند:

 

سختي سيستم بسيار كم و بدون مشكل است ، كه اساساً به اين معني است كه دستگاه واقعاً محافظت نمي شود.

 

شما رمزهاي عبور پيش فرض يا رمزگذاري شده اي داريد كه استفاده از هكرها آسان است.

اغلب مكانيزمي براي رسيدگي به روزرساني هاي نرم افزاري در دسترس نيست كه اغلب منجر به آسيب پذيري مي شود.

 

چند سال پيش ، يك مطالعه نگراني هايي را در مورد دستگاه هاي هوشمند ايجاد كرد و ادعا كرد كه حدود 70? آنها داراي آسيب پذيري هاي امنيتي هستند. متأسفانه ، امروز وضعيت خيلي تغيير نكرده است ، تقريباً 85? شركتهاي اينترنت اشيا saying مي گويند مسئوليت متمركز دستگاههاي متصل وجود ندارد. بيش از نيمي از اين شركت ها نيز گفتند كه منابع كافي براي تأمين آن را ندارند.

براي مشاهده مقالات بيشتر به منبع اين مقاله مراجعه كنيد

تاريخچه سقف وفل

اين واقعيت را در نظر بگيريد كه سقف ها دو طرف داشتند و قدمت آن به دوره هخامنشيان يعني حدود 2500 سال پيش باز مي گردد. باقي مانده و طبق گفته باستان شناسان ، سقف تخت جمشيد از تيرهاي چوبي ساخته شده است. وي همچنين ايده ايده آل استفاده از سقف وافل در ساخت آكروپوليس يونان ، همزمان با هخامنشيان را ديد. قسمت اعظم آكروپوليس بين سالهاي 429 و 461 قبل از ميلاد ساخته شده است. نمونه بارز ديگري از سقف وافل در نقاشي معروف شام آخر لئوناردو داوينچي ديده شد.

سقف وافل در قرن نوزدهم با گسترش علم ظاهر طبيعي پيدا كرد و رشد صنعت منجر به تغيير اساسي در شرايط ساختاري و معماري سقف در مقايسه با ساختمانهاي قديمي شد. اين امر باعث شد سقف وفل وارد حوزه مهندسي معماري شود و منجر به ساخت و ساز شود ، سازه هايي با دهانه هاي گسترده براي اجراي طرح هاي ديده نشده كه قبل از سقوط وفل دشوار بودند ، همزمان با سيستم كلاسيك سقف وافل در ايالات متحده. و كشورهاي اروپايي بدون نياز به ستون براي تهيه دهانه هاي وسيع در نظر گرفته شدند. و در ساخت سازه هاي مختلف مانند فرودگاه ها ، پاركينگ ها ، برج هاي مسكوني ، هتل ها ، مراكز تجاري ، موزه ها ، دانشگاه ها و ... مورد استفاده قرار مي گيرد.

 

  تاريخچه سقف وفل

 تاريخچه سقف وفل تاريخچه سقف وفل

در ايران از سال 1975 سقف وافل مورد توجه قرار گرفته و به دليل استفاده از قالبهاي فلزي و فايبرگلاس و مشكلاتي كه اين نوع قالب ايجاد مي كند ، چند برابر نمي شود اما در ساخت قالب از پلاستيك بادوام و فشرده استفاده مي شود. لازم است. مشكلات فني و اجرايي سقف وافل قديمي برطرف شده است.

اثرات زعفران بر درمان بيماري‌هاي تنفسي

 

 

از آنجايي كه گياهان دارويي اثرات و عوارض جانبي كمتري نسبت به داروهاي شيميايي دارند، امروزه استفاده از آن‌ها در طول روند درمان انواع بيماري‌ها مورد توجه بيشتري قرار گرفته است. زعفران به عنوان يكي از گياهان دارويي جايگاه ويژه‌اي در كشورهاي مختلف بخصوص ايران پيدا كرده است. كلاله زعفران از گياهي با نام علمي crocus sativus گرفته مي‌شود كه از خانواده زنبقيان به شمار مي‌رود. علاوه بر استفاده از زعفران به عنوان چاشني و طعم‌دهنده انواع غذاها و نوشيدني‌هاي مختلف، اين گياه از ديرباز تاكنون به عنوان دارو در درمان بيماري‌ها و اختلالات متعددي استفاده مي‌شده است. از جمله اين اختلالات مي‌توان به مواردي همچون سرفه، آسم، برونشيت، اختلالات معده، افسردگي، آلزايمر، نفخ، اختلالات قاعدگي و حتي سرطان اشاره نمود.

براي اطمينان در خريدي بدون واسطه و با قيمت مناسب به صفحه خريد زعفران بهرامن مراجعه كنيد. قيمت زعفران بهرامن در مقايسه با كيفيت اين محصول عامل رقابتي در فروش اين ادويه گرانبهاست.

 

 

آسم يك بيماري تنفسي است كه به صورت التهاب در مجاري تنفسي نمايان مي‌شود. اين التهاب در برخي افراد باعث بروز حملات متعدد تنفسي، تنگي نفس، خس خس و گرفتگي سينه و سرفه‌هاي مداوم بخصوص اوايل روز و نيمه‌هاي شب مي‌شود. اين بيماري منجر به افزايش راديكال‌هاي آزاد در بدن شده و نهايتا تنفس را در فرد مبتلا دچار مشكل مي‌نمايد. پژوهش‌هاي اخير نشان داده‌‍اند افزايش مصرف مواد حاوي آنتي اكسيدان در كاهش اثرات ناشي از بيماري آسم بسيار موثر است. كلاله زعفران به عنوان يكي از مواد غذايي شناخته شده داراي عناصر بسيار زيادي است. مطالعات متعددي در رابطه با تشخيص تركيبات متعدد زعفران انجام شده و تاكنون حدود 150 تركيب فعال در زعفران شناسايي شده كه مهمترين آن‌ها كروسين، پيكروكروسين و سافرانال است؛ زعفران سرشار از آنتي‌اكسيدان و ريبوفالوين نيز مي‌باشد. در طب سنتي كشورهاي مختلف از جمله يونان، ايران و ... از زعفران به عنوان يك داروي آرام‌بخش و مسكن استفاده مي‌شده است. از خواص ديگر زعفران مي‌توان به ضد اسپاسم و گرفتگي، ضد افسردگي، ضد تورم و التهاب و تسكين‌دهنده سرفه در آسم و سياه سرفه و به طور كلي درمان بيماري‌هاي ريوي اشاره نمود. در پژوهش ديگري ثابت شده است كه زعفران و سافرانال موجود در آن اثرات ضد سرفه داشته و در درمان گلو درد، سر درد و ... به صورت مسكن عمل مي‌نمايد و منجر به افزايش اكسيژن‌رساني به بافت‌هاي متعدد بدن مي‌شود.

 

به طور كلي مي‌توان نتيجه گرفت زعفران به اين دليل كه حاوي آنتي اكسيدان زيادي مي‌باشد، در كاهش اثرات ناشي از بيماري‌هاي تنفسي گوناگون و كاهش سرفه به شكل موثري عمل مي‌نمايد.

 

منبع : نامه نيوز